Trije v enem
Sledi poti čez Tromostovje in nas boš našel.

Unikaten hostel Tresor

V neposrednem centru Ljubljane,

na pragu neokrnjene narave

Rezerviraj

Edinstven in urban

Hostel Tresor je edinstven hostel, ki se nahaja v samem središču Ljubljane, le streljaj od Prešernovega trga in znamenitega Tromostvja. Vključen je v eliten klub nenavadnih in unikatnih hotelov in hostlov sveta "Unusual & Unique Hotels of the World"
Klikni za več
  • Eco popust
  • Rezervacija Izletov
  • WiFi v vseh sobah
  • 24/7 recepcija
  • 50 korakov do prešernovega trga
  • Dekliška soba
TripadvisorUnusualHosteling

Doživite urbani center ali se podajte v neokrnjeno naravo

Hostel Tresor v Ljubljani vam ponujata edinstveno izkušnjo. Ko stopite iz hostla, se lahko nemudoma zlijete z urbanim življenjem centra Ljubljane, obiščete številne kulturne znamenitosti v neposredni bližini ali pa se odločite za avanture in aktivnosti v neokrnjeni naravi.

Naše sobe

Sobane in pisarne nekdanje banke smo tematsko preuredili v več mini tresorjev ter tudi gostom le – teh ponudili intimo in enkratnost Tresorja ob visoki stopnji udobja.

Izjave naših gostov

Bereket from Ethiopia

Bereket from Ethiopia

"Osebje tukaj je neverjetno prijetno in prijazno"

Edward from USA

Edward from USA

"l work as I travel, and I'm obsessed with traveling. This is my first Ex-Yugoslavian country. I live in Los Angeles and as a result one of the first things I noticed first (and liked best) was the large vehicle-free zone in the center. Ljubljana is very friendly, scenic, drinks are surprisingly cheap, and a great place to work; love it! I wish I had more time."

Izleti & aktivnosti

V Hostlu tresor vedno stremimo k najboljšemu za naše goste, zato gostom ponudimo le najboljše izlete ter aktivnosti. Zaradi sodelovanja s partnerji te zagotovimo tudi po nižjih cenah.